توزیع 197 هزار عنوان جزوه عرفان دروغین در کشور!
نوشته شده توسط : رزمنده

توزیع 197 هزار عنوان جزوه عرفان دروغین در کشور!

 

440 سایت و بیش از 1200 وبلاگ فارسی برای ترویج عرفان های پوشالی فعالند

محمد صادق زمانی- طی پنج سال گذشته 197 هزار عنوان جزوه با موضوع عرفان های دروغین به صورت غیرقانونی و زیرزمینی در کشور توزیع شده است که باید به این تعداد جزوه، آمار 440 سایت اینترنتی فارسی و بیش از 1200 وبلاگ را نیز اضافه کرد که در فضای مجازی به ترویج اندیشه های انحرافی عرفان مبادرت کرده اند. بخشی از این جزوه ها اینترنتی و در قابل پی دی اف هستند و بخشی دیگر هم در قابل جزوه های مکتوب، تکثیر شده است. این جزوه ها طی این پنج سال، در ترم های مختلف و بین اعضای این شبکه ها توزیع شده است. در کنار این توزیع درون سازمانی، این جزوه ها در بین اقشار گوناگون جامعه نیز توزیع گردیده است.

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار «جوان»، توزیع 197 هزار عنوان جزوه با موضوع عرفان های پوشالی و انحرافی طی پنج سال گذشته به صورت زیرزمینی و غیرقانونی در حالی است که تیم ها، شبکه ها و نحله های گوناگون مدعی عرفان در شهرهای مختلف کشور به صورت گسترده در حال فعالیت و عضوگیری هستند.

98 میلیون جزوه عرفانی منحرف!
آمار 197 هزار تنها «عنوان» جزوه را شامل می شود و اگر هر کدام از این عناوین در تیراژ 500 جلدی منتشر شده باشد رقم سرسام آور 98 میلیون و 500 هزار جزوه به دست می آید.

توزیع این جزوه ها نتیجه ضعف 22 نهاد است!
دکتر مجید ابهری استاد دانشگاه و آسیب شناس اجتماعی در این باره به «جوان» می گوید: انتشار 197 هزار عنوان جزوه با محتوای عرفان های پوشالی در پنج سال گذشته، نتیجه ضعف برنامه ریزی و سیاست های بیست و دو نهاد فرهنگی و پیشگیری بوده است. به گفته این استاد دانشگاه، با توجه به تذکرات مکرر رهبر معظم انقلاب در بازشناخت علوم انسانی و بومی سازی آن و همچنین سفارش های ایشان در خصوص اجرای پروژه مهندسی فرهنگی برای رصد و پیشگیری از هجوم بی امان ناتوی فرهنگی، نهادهای متولی چندان موفق نبوده اند.
ابهری تصریح می کند: متاسفانه به رغم صرف بودجه های هنگفت، تنها همایش ها، مقالات و سخنرانی ها خروجی این نهادها بوده است. این در حالی است که در جنگی نرم، عرفان های پوشالی و مکاتب عقیدتی انحرافی با تمام ظرفیت سخت افزاری و نرم افزاری که در اختیار دارند ریشه های ساختاری نظام یعنی جوانان را نشانه رفته اند.

سه علت ضعف عملکرد این 22 نهاد
به اعتقاد این استاد دانشگاه، تعدد مراکز سیاستگذاری، تنوع سلیقه ها و کارکردهای جزیره ای نهادهای فرهنگی باعث شده که امروز، محافل مدعی عرفان با نام های گوناگون عرفان کیهانی و فرادرمانی، هسته فعالیت های خود را به دبیرستان ها کشانده و با برگزاری مهمانی های مختلط به جذب جوانان اقدام کرده اند.
ابهری می گوید: گسترش عرفان های دروغین هندی مثل اوشو، مهربابا و هوتار، باورهای کاذب شرقی را در قابل مدیتیشن و تمرکز به مهمانی های مختلط کشانده اند. خداستیزی و شیطان پرستی، تولید و فروش علائم شیطان پرستان و پرداخت 50 هزار تومان حق عضویت در این گروه های انحرافی زنگ خطر را به صدا در آورده است.

این مثلث شوم
همیشه و در طول تاریخ، اتفاقات ناگواری که رخ داده، از دل یک مثلث بیرون آمده است و شاید این از عجایب تامل برانگیز باشد. برای نمونه، در دوران قرون وسطی، این مثلث کشیش ها، سرمایه دارن و سیاستمداران بود که مردم را به بند استحمار و استثمار کشانده بود. در ماجرای فعالیت عرفان های پوشالی در ایران نیز شاهد مثلثی هستیم که کابالیست ها، اکیست ها(فرقه اکنکار) و بهائیت اضلاع آن هستند و در رأس این مثلث، تفکرات فرقه انحرافی عرفان کیهانی قرار گرفته است که در کنار فعالیت های زیرزمینی خود به افراد عضو- که عموماً از پشت پرده این شبکه ها ناآگاه بوده و از تقکرات خطرناک سرشاخه ها و سردسته ها بی خبرند- مدارک مختلف اعطا کرده و با این کار برای اعضا ایجاد جذابیت می کنند.

دکتر مجید ابهری با انتقاد از روند کند و پر از گسست مبارزه با عرفان های انحرافی می گوید: پس از گذشت سی سال از تصویب قانون اساسی و مسکوت ماندن اصل 156 این قانون با موضوع پیشگیریهای فرهنگی، اجتماعی، قضایی، امنیتی و انتظامی، مدیریت جدید قوه قضائیه معاونت پیشگیری را تاسیس کرده است. این معاونت، هرچند دیر اما با ظرفیت های علمی و فرهنگی مطلوب اقدام به برنامه ریزی و مقابله در زمینه های پیشگیری از گسترش عرفان های دروغین نموده است.

کتاب های دارای مجوز را هم اضافه کنید!
در کنار چاپ و توزیع غیرقانونی این جزوه ها از سوی تیم های مروج عرفان های دروغین، چندین عنوان کتاب با محتوای معنویت های غیرتوحیدی و انحرافی طی پنج سال گذشته منتشر شده است. از جمله این عناوین می توان به کتاب های «اشو» اشاره کرد که هنوز هم در کتابفروشی ها قابل دسترسی است.

این کتاب ها را نباید جمع کرد؟!
در چنین وضعیتی، نهادهای فرهنگی باید از این پس با حساسیت بیشتری انتشار و چاپ کتب را مورد بررسی قرار دهند. با این حال، جزوه های این شبکه های منحرف کماکان به صورت زیرزمینی چاپ و توزیع می شود و کتاب های مروج عرفان های دروغین نیز همچنان پشت ویترین کتاب فروشی ها جاخوش کرده اند. نهادهای متولی، در نخستین اقدام برای مقابله با این تفکرات خطرناک باید این کتب را جمع آوری کنند.


 

 


 





:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 29 / 10 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: